Tapahtumat

SEURAN 85-VUOTISJUHLA

Suomen Viljateknikkojen Seura täyttää tänä vuonna 85 vuotta. Juhlistamme asiaa yhteisen tapaamisen ja illallisen merkeissä 25.8.2017 klo 18 alkaen Hanasaaressa. Illallisen aikana ja juhlapuheen jälkeen on vapaa sana -osio, johon saa ilmoittautua. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan juhlistamaan seuran juhlavuotta!

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 9.8.17 mennessä osoitteeseen suomenviljateknikkojenseura@gmail.com. Illalliseen sisältyy tervetuliaismalja, vilja-aiheinen buffet-pöytä sekä ruokajuoma. Illallisen hinta on 45 e jäseniltä (ei-jäsen avec 60 e) ja se maksetaan seuran tilille FI97 5721 9420 0290 09, viestiin osallistujan/osallistujien nimet. Lämpimästi tervetuloa!

YLIMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Tiedotamme jo nyt, että olemme järjestämässä ylimääräistä vuosikokousta loppuvuodesta. Aiheena on kevään vuosikokouksessa keskusteltu seuran siirtäminen Elintarviketieteiden Seuran (ETS) alajaostoksi. Lisää tietoa ja kutsut myöhemmin syksyllä. Tiedusteluja ja kannanottoja voi jo lähettää osoitteeseen suomenviljateknikkojenseura@gmail.com.